fbpx

Under et Try Medics ophold på Zanzibar, kommer du og dine medrejsende til bo i byen Stone Town, som er hovedbyen på Zanzibar. Stone Town er en gamle kystby og har i 1800-tallet fungeret som handelscentrum, hvilket gør den kulturelt er blevet påvirket af mange forskellige nationer og kulturer. Især gør den arabiske påvirkning sig tydelig i byen.

På listen over bevaringsværdige byer

Stone Town ligger på UNESCO’S liste over bevaringsværdige byer. Dens beliggenhed lige ud til det indiske ocean, snoede labyrint lignende gader og gamle historiske bygninger, gør det til en unik by at besøge. Hospitalerne Try Medics samarbejder med på Zanzibar, ligger alle i Stone Town. Der vil være rig mulighed for dig og dine medrejsende at gå på opdagelse i byen efter endt praktik.

Som en del af dit Try Medics ophold, vil du og dine medrejsende blive taget på en guidet rundtur af byen i jeres første uge. I vil få indblik i byens historiske seværdigheder, forretninger og spisesteder.

Imødekommende kultur

Zanzibars befolkning er 95% muslimsk. Øens befolkning er utrolig imødekommende overfor andre kulturer og religioner. F.eks. er der en moské og katolsk kirke i byen, der ligger klods op af hinanden. Byens beboere er vant til de mange nysgerrige turister, som hvert år besøger Stone Town. Du vil blive mødt af et smil og hjælpende hånd, når du bevæger dig rundt i byen.  

Gode spisesteder

Stone Town byder på en pallette af spisemuligheder, som veksler mellem internationale og lokale restauranter. Man kan bla. blive budt på tapas bar, japansk restaurant med sushi, indisk restuarant og mere. 

Hver aften bliver den offentlige plads Forodhani Garden, omdannet til et madmarked med mobile køkkener, der tilbyder klassiske lokale retter. Mange retter med friskfanget fisk og skaldyr. Er man ikke til det, kan man forsøge sig med en Zanzibar pizza.

Du og dine medrejsende har rig mulighed for at spise frokost eller aftensmad i Stone Town efter endt praktik. Selvom i får måltider ved Try Medics i bor i, oplever vi rejsende har glæde ved at opleve nogle af de mange spisetilbud der findes i Stone Town. 

Try Medics huset du bor i under opholdet på Zanzibar.

Try Medics huset på Zanzibar du og dine medrejsende bor i, ligger 7 km fra centrum af Stone Town. I vil dagligt blive kørt til og fra praktikstedet af vores chauffører. Vælger i efter endt praktik på hospitalet at blive i byens centrum, vil vores chauffører være tilrådighed til at hente jer senere hen, når i ønsker det.

Kom på rundtur i Try Medics huset rejsende bor i på Zanzibar i denne video. Huset ligger i tropiske omgivelser har egen pool samt gode rammer,  så du kan føle dig hjemme og hygge med dine medrejsende. Huset er udelukkende for dem, der er på opholdet.

Dit ophold på Zanzibar vil ikke kun være præget af relevant faglige oplevelser, men særdeles også af mødet med en anden kultur.

Klik her, hvis du ønsker at læse mere om dine praktikmuligheder – hvad enten du overvejer at rejse i sabbatåret eller som led i din videregående sundhedsfaglige uddannelse.