fbpx

Når du tager på praktikophold med Try Medics vil du være bosat i et stort hus med de andre rejsende. Både på Zanzibar og i Uganda, har Try Medics sørget for at skabe en sikker base, som er blevet indrettet specielt til programmet. Yderligere vil husene på begge destinationer være fuldt bemandede af try medics ansatte. Der er altså tilknyttet personale som dagligt sørger for alt det praktisk, så du kun skal fokusere på din læring og oplevelse under dit ophold. 

Team på destinationen som tager hånd om dig

Ved Try Medics huset vil der blandt andet være tre kokke ansat, som sørger for at der bliver lavet lækker mad til morgen og aften. Derudover er der et rengøringsteam, som holder værelserne og fællesområderne i god orden. Det vil også være muligt at få vasket sit tøj for et mindre beløb. Huset store tropiske have bliver vedligeholdt af to havemænd og der er to chauffører tilknyttet programmet, som dagligt vil køre dig til og fra hospitalet.

Da de ansatte vil være til stede det meste af dagstimerne, vil du lære dem godt at kende og Try Medics huset er kendt for at have en hyggelig og hjemlig stemning, da man over en længere periode både danner nye venskaber med de andre rejsende og samtidig kommer tæt på de ansatte.

Stort set alle Try Medics ansatte du møder under dit ophold, vil være født og opvokset på din valgte destination. Maria, Try Medics program manager på Zanzibar som viser rundt i videoen, er oprindeligt fra England. Maria har siden 2011 boet på Zanzibar med sin mand Edward, som er født og opvokset i Tanzania. Maria vil være til stede under hele dit ophold og vil sikre det forløber vel. Hun vil dagligt følge op på dine oplevelser og sikre du bliver ordentligt introduceret til hospitalet og de tilknyttede mentorer, du komme til at følge under din praktik. Du vil se hende dagligt omkring Try Medics huset.

Yderligere vil du møde Mariam, som er Try Medics assistent manager. Mariam er opvokset i Stone Town på Zanzibar, og har derfor et stort kendskab til øen. Hun vil blandt andet undervise dig og dine medrejsende i Swahili, så i lærer lidt af det lokale sprog. Mariam bidrager med at sikre du får et godt kulturelt indblik i Zanzibar under din rejse. Alle Try Medics ansatte er let til smil, og glæder sig til at møde de rejsende, hver gang der kommer et nyt hold.

Try Medics vægter at rejsende skal føle sig tryg ved huset og danner rammer om et hjemligt miljø med din nye Try Medics familie udlandet bestående af dine medrejsende og ansatte 🙂

Gode faciliteter ved Try Medics huset du bor i

Huset store have giver mulighed for fælleslege og hyggelige afslapnings kroge i tropiske omgivelser. I de varme omgivelser byder huset pool op til en nedkøler. Der er også rig mulighed for at fange sig lidt farve ved huset solsenge. Der vil være flere aktiviteter i fritiden med de ansatte som blandt andet et fodbold opgør, volleyball kamp, kongespil og mere. De ansatte går meget op i det, når de bliver udfordret i forskellige discipliner 🙂

Når mørket står på, bruger rejsende typisk aftenerne på film hygge, spil og quiz i husets fællesområder.

Vi oplever der bliver skabt et stærkt fælleskab blandt rejsende og glæde ved at kunne dele oplevelserne med hinanden.

Er du student og overvejer du at læse til læge, sygeplejersker, tandlæge, jordemoder eller fysioterapeut, vil et ophold give dig et unikt indblik i dit påtænkte karrierevalg. Studerer du allerede på et sundhedsfagligt studie, kan et ophold give dig et afbræk fra studiebøgerne, praktisk erfaring og bedre indblik i sygepleje på global plan.

Ønsker du at læse mere om opholdet og dine praktikmuligheder kan du trykke her.