fbpx

Hvorfor skal jeg tage med Try Medics på praktikophold i Uganda? 

Når du rejser til Uganda med Try Medics vil du komme i hospitalspraktik på et lokalt hospital.
Du vil kunne vælge mellem 4-12 ugers praktik, hvor du vil danne dig relevant erfaring til dit fremtidige studie. Der er flere grunde til hvorfor man kan tage afsted med trymedics til Uganda. Nogle ønsker at danne sig relevant erfaring til fremtidigt studie. Andre ønsker at gøre sig mere sikre i deres studievalg. Yderligere kan man rejse afsted som studerende, hvor formålet ofte er klinisk erfaring og indsigt i de forskellige afdelinger på et hopsital.

I løbet af praktikugerne, vil du kunne vælge forskellige fokusområder og få indsigt i flere forskellige sundhedsfaglige professioner. Heribland vil det være muligt at følge en læge, sygeplejerske, jordemoder, tandlæge eller fysioterapeut i deres daglige gang og arbejde på universitetshospitalet i Uganda. Dette kan give dig indtryk af de forskellige sundhedsfaglige professioner, som vil gøre dig mere sikker i dit fremtidige valg af studie.  Opholdet kan både bruges som en vejviser til, hvilken profession du ønsker at forfølge, men også til at finde ud af om en sundhedsfaglige karriere egentligt er noget for dig.

Mød Lydia, en af Try Medics dygtige mentorer i Uganda.

Lydia er en uddannet sygeplejerske fra Uganda. Hun arbejder til dagligt på Entebbe general hospital. Yderligere er Lydia over-sygeplejerske, hvilket gør at hun også har ansvaret for de andre sygeplejerske på det regionale hospital.

Try Medics har valgt Lydia som mentor, da hun besidder nogle gode kvaliteter inden for sit fag. Hun er en enorm dygtig sygeplejerske med over 10 års erfaring i Uganda’s sundhedssystem. Hun er en meget smilende og empatisk person, som er god til at lytte til patienterne. Samtidig taler hun både Engelsk og Luganda som er et udbredt sprog i Uganda. På denne måde kan der let kommunikeres med hende, både fra de studerenes side, men også fra patientens.

Yderligere er Lydia enorm dygtig til at lære fra sig, hvilket de studerende nyder godt af. Hun er god til at forklare de forskellige tilfælde på hospitalet, og på den måde god til at inddrage de studerende i patienternes problemer og hvordan de løses.
Se interviewet her med Lydia, hvor du vil kunne se mere omkring hvem hun er:

Feedback fra tidligere rejsende. 

Rejsende får en masse ud af opholdet, ikke blot praktikmæssigt men også socialt og i form af oplevelser. Selvom praktikken og din læring har absolut første prioritet, er try medics mere en blot et praktikophold. Vi tilbyder et unikt fælleskab, bygget på passionerede unge mennesker med fælles interesse i det sundhedsfaglige felt. Efter opholdet vil du med i baggagen have en masse oplevelser både på og udenfor hospitalet og nye venskaber for livet.

Vi får feedback fra de fleste af vores rejsende, for at sikre at alle har det bedst mulige ophold. Ønsker du at se anmeldelser af try medics opholdende, så kan du læse reviews lige her. 

Er du i fuld gang med dit sundhedsfaglige studie? 

Er du allerede studerende og dermed tilknyttet et universitet, vil du kunne komme i klinisk praktik på hospitalet. På de fleste uddannelsesinstitutioner kan du kombinere opholdet med et meritgivende studieforløb. Med et ophold vil du få praktisk erfaring og indblik i et andet sundhedsvæsen end det vante danske, hvilket vil udvide din sundhedsfaglige forståelse.

Uganda er Afrikas perle – Oplev den smukke natur!

Ugandas motto blev skabt af den tidligere amerikanske præsident Winston Churchill i det forrige århundrede og Uganda kaldes derfor for “Afrika’s perle”. Det er ikke uden grund at, landet har fået dette navn, da det byder på mange fantastiske oplevelser. Uganda har en frodig natur, grundet dets beliggenhed nær ækvator og dyrelivet er meget fascinerende. Dette vil du kunne opleve under dit ophold, da try medics arrangerer weekendture rundt omkring i landet under rejsen, hvor du sammen med dine medrejsende vil opleve landet og dens storslået natur på nært hold. Heriblandt vil du komme på Safari, besøge Kampala som er hovedstaden samt besøge Jinja, et smukt område ved den berømte flod “Nilen” hvor der vil væres sjove aktiviteter som River Rafting, Ridning og kørsel på 4-hjulet motorcykel.
Vi oplever at kombinationen af disse oplevelser og den relevante praktik, danner et stærkt fællesskab blandt rejsende, samt try medics ansatte som er der under hele opholdet. Personalet vil tage sig af dig, så snart du ankommer, sørge for du bliver ordentligt introduceret til hospitalet, dagligt følge op på dine oplevelser, arrangerer sociale aktiviteter for dig og dine medrejsende samt tage med på weekendture.

Bliv klogere på Trymedics opholdende her.

Vi håber at få muligheden for at give dig et lærerigt ophold i Uganda. Du kan læse mere om de forskellige praktikprogrammer her