fbpx

Hospitalspraktik i Uganda

Oliver Andersen er opholds koordinator på Try medics opholdet i Uganda. For nyligt har Try medics startet et samarbejde med universitetshospitalet Entebbe General Referral hospital, hvilket gør det muligt for både studerende og præ-studerende at komme i praktik på hospitalet. Oliver har været til møde på hospitalet i Entebbe for at danne et samarbejde, som muliggør Try medics studerende at få erfaring fra hospitalet.

Via try medics opholdet tilbyder hospitalet I Entebbe, at du kan følge en læge, jordemor, fysioterapeut,  tandlæge eller sygeplejerske i dit sabbatår. Vi oplever at vores rejsende ønsker at skabe sig relevant erfaring til fremtidigt studievalg. Erfaring, som kan gøre dem mere sikker i, at et sundhedsfagligt erhverv er det rette for dem. Derfor tilbyder Try Medics at man kan skygge og observere en faglært person på hospitalet i deres daglige gang. Er du allerede studerende, vil du få yderligere erfaring inden for dit felt og muligheden for at besøge forskellige afdelinger. Erfaring, som kan hjælpe dig i dit valg af specialisering og udvide din forståelse for global sygepleje.

Unikke oplevelser i Uganda

Uganda er et spændende land med en interessant kultur og søde mennesker. Landet besidder en fantastisk natur, som du vil kunne opleve under dit ophold. I fritiden rundt om hospitalspraktikken, vil du sammen med de andre studerende have muligheden for at tage på safari, 4 dages tur til Nilen med ATV kørsel og bungee jump samt besøge hovedstaden Kampala.

Under dit ophold vil du blive indlogeret i Try Medics huset som ligger 7 minutters kørsel fra hospitaletHuset danner gode rammer for sociale aktiviteter med de andre rejsende og er samtidig en sikker base når du ikke er på hospitalet. Hver morgen vil du blive transporteret til og fra hospitalet af Trymedics chauffører og i weekenderne er al transport også sørget for, rundt til de forskellige oplevelser i landet.

Relevant erfaring på Entebbe General Hospital

Som et afrikansk land kan Uganda for mange virke fjernt, men det er ikke farligt at begå sig i landet. Try medics har forsøgt at skabe nogle trygge rammer for et sikkert ophold og den perfekte kombination af relevant erfaring, fede oplevelser og socialt sammenhold. På trods af anderledes adgang til resourcer grundet økonomiske forskelle i Afrika, vil man selvfølgelig opleve et anderledes hospitalsvæsen end vi kender det i Danmark. Vi oplever at vores rejsende finder det spændende og oplevelsesrigt. På trods af forskel på fx. udstyr og remedier på hospitalerne, er der tilknyttet nogle dygtige og yderst kompetente læger og fagfolk som brænder for at gøre en forskel. Derfor oplever vi også ofte, at der skabes tætte relationer mellem hospitalspersonalet og Try Medic’s rejsende, da der deles interesse og passion inden for det medicinske felt. 

Personalet er yderligere indforstået med at det kan være første gang for rejsende, at være i praktik på et hospital i udlandet og tilrettelægger praktikken efter dette.

Entebbe har en international lufthavn som er let tilgængelig fra Europa. Dermed er det forholdsvis nemt at komme frem til Try Medics huset i Uganda, og så snart du lander vil du blive modtaget af vores private chauffører som vil sørge for at du kommer sikkert frem til huset.

Hvis du ønsker at vide mere om dine muligheder for et praktikophold i Uganda gennem Try Medics, kan du trykke dig videre her.