fbpx

Kombinér klinisk praktik med oplevelser og nye venner

Udover relevant praktik til dit kommende eller nuværende studie, vil du med Try Medics få en masse spændende oplevelser på din valgte destination. Hos trymedics er den største prioritet selvfølgelig hospitalspraktikken, men når man rejser hele vejen til Afrika bør man opleve hvad naturen, kulturen og befolkningen har at byde på. Derfor vil der hver weekend være arrangeret oplevelsesture, hvor man vil se hvad både Uganda og Zanzibar har at byde på. En stor del af turene er det sociale aspekt, da man vil dele oplevelserne med andre rejsende og skabe en masse uforglemmelige minder sammen. Vi oplever der bliver skabt stærke venskaber blandt rejsende. I løbet af hverdagene, altså i løbet af dagene hvor du har praktik vil der også være enkelte arrangerede eftermiddags ture. På turene vil du få et unik indblik i den lokale kultur, i form af maden, menneskerne og naturen. Try Medics chaufførerne sørger for at du kommer sikkert frem og tilbage fra alle turene. Det er nemt og sikkert, og du skal kun fokusere på at få det maksimale ud af din praktik, samtidig med at der vil blive taget hånd om planlægningen af fritidsaktiviterne. Opholdet er derfor en kombination af relevant praktik og spændende ture som gør at du får en dyb indsigt i hvad Afrika tilbyder og du vil tage tilbage til Danmark med erfaring, nye venner og en masse uforglemmelige oplevelser som du har delt med en masse ligesindede mennesker.

Kigger man på oplevelser er Zanzibar og Uganda to vidt forskellige destinationer.  Zanzibar er en tropisk ø, omringet af krystalklart vand, og derfor foregår mange af aktiviteterne også på havet. På Zanzibar vil du blandt andet kunne lære at dykke, opleve de flotte strande, se dyrelivet i skovene og komme på safari på Tanzanias fastland.

Uganda ligger midt i østafrika og er kend som Afrikas perle. Landet byder på frodig natur og unikke naturoplevelser. Uganda indeholder verdens næststørste sø Lake Victoria og floden Nilen løber fra den sydlige til nordlige del i gennem landet. Udover dette har Uganda nationalparker, hvor du kan få mulighed for at opleve vilde dyr på savannen. Yderligere er det et af de få lande som har bjerggorilla familier i deres regnskov i en nationalpark. Inkluderet i et ophold til Uganda vil være en weekend safari tur, hvor du blandt andet vil kunne se løver, giraffer, elefanter, flodheste m.m i deres naturlige omgivelser. Yderlige vil du og dine medrejsende få mulighed for at opleve floden Nilens idylliske omgivelser henover en weekend. Du vil kunne opleve Nilen gennem sjove aktiviteter som riverrafting, ATV kørsel og ridning på hest langs flodens bredder.

Du og dine medrejsende vil være i praktik i byen Entebbe, som ligger med udsigt over Lake Victoria. Entebbe er en times kørsel fra Ugandas livlige hovedby Kampala. Vi arrangerer en weekendtur til hovedbyen Kampala, så du og dine medrejsende kan opleve dens mange muligheder. Heriblandt gode lokale markeder, shoppe og spisesteder.

Hvis du ønsker at vide mere om Try Medics praktikophold i Afrika, så kan du læse meget mere her på vores hjemmeside.